Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre
Au fost gasite 16 hoteluri

Maria Hotel Apart (Laganas)

Zakynthos, Grecia

Maria Hotel Apart3Laganas Localizare Hotelul se afla intro zona linistita a statiunii Laganasla 200 m distanta de plaja la doar 200 m de Hotel Karras la 500 m fata de centrul statiunii 100 m de statia de autobuz 3 km de aeroport si 6 km de portul pri . . .

Paradise Beach Aparthotel (Argassi)

Zakynthos, Grecia

REGIM DE MASA MIC DEJUNHotelul Paradise Beach Aparthotel e situat in statiunea Argassi frontal pe plajaFacilitati hotel piscina pentru copii si adulti restaurantbar lounge coffe shop parcareFacilitati camere toate camerele au baie proprie cu uscat . . .

Palatino (Zakynthos Town)

Zakynthos, Grecia

Descriere hotelul dispune de 62 de camere 4 camere family si 2 apartamente Hotelul Palatino este ideal pentru vacante de tip weekend cazari corporate conferinte sau evenimenteLocalizare Hotelul Palatino este localizat intro zona linistita in apropier . . .

Denise Beach (Laganas)

Zakynthos, Grecia

DENISE BEACH 3 LAGANASDescriere HOTEL DENISE BEACHHotel recomandat familiilor cu copii si cupluri de tineri care doresc o vacanta de calitate intro zona cu vedere sublima Hotelul dispune de apartamente si studiouri care au o priveliste superba asupr . . .

Planos Aparthotel (Tsilivi)

Zakynthos, Grecia

Planos Apartments TsiliviLocalizare Hotelul este situati in statiunea Tsilivi aproape de centrul statiunii si de plaja cca 5 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii cat si pana la plaja In imediata apropiere a hotelului se afla si statia de a . . .

Best Western Zante Park (Laganas)

Zakynthos, Grecia

HOTEL BEST WESTERN ZANTE PARK 5 LAGANASDescriere HOTEL BEST WESTERN ZANTE PARKEste un hotel care isi respecta standardul Best Western fiind recunoscut in intreaga lume pentru calitatea serviciilor oferite Imbinarea facilitatilor pentru calatorii de . . .

Astir Beach (Laganas)

Zakynthos, Grecia

HOTEL ASTIR BEACH 3 LAGANAS Descriere HOTEL ASTIR BEACHHotelul se afla pe una din cele mai mari plaje din Laganas preferat atat de cupluri cat si de familii cu copiiTip masa HOTEL ASTIR BEACHMic dejunSUPLIMENT HBCOPIL 71499 8 europersziADULT 11 eu . . .

Astir Palace (Laganas) - recomandat 3*+

Zakynthos, Grecia

ASTIR PALACE 4 LAGANASDescriere ASTIR PALACEBine ati venit la ASTIR PALACE Zakynthos despre care a scris Homer si pe care a numito Yliessa adica din lemn cunoscuta pe plan international cu numele de Zante sau Floarea Estului dupa cum il numeau Venet . . .

Zakantha Beach (Argassi)

Zakynthos, Grecia

Localizare hotelul Zakantha Beach este situat pe strada principala din statiunea Argassi pe plaja la 4km distanta de orasul Zante si 8km de aeroport Deschis in 1990 hotelul a fost complet renovat in 2010 Dotari camere camerele sunt dispuse pe 3 etaje . . .

The Bay (Vassilikos)

Zakynthos, Grecia

THE BAY 5 VASSILIKOSDescriere Hotelul The Bay este un complex elegant compus din camere duble siapartamente cu un interior minimalist modern si inconjurat de gradini naturale Este un hotel elegant luminos si confortabil careare vederela Marea Ionica . . .

BW Galaxy (Laganas)

Zakynthos, Grecia

BEST WESTERN GALAXY 5 LAGANASDescriere COMPLET RENOVAT PENTRU SEZONUL 2016BEST WESTERN GALAXY face parte din grupul Best Western si este membru Green Key eticheta ecologica acordate unitatilor de agrement care indeplinesc o lista de cerinte de mediu . . .

CHRISTINA STUDIO (Tsilivi)

Zakynthos, Grecia

Descriere CHRISTINA STUDIOSStudiouri spatioase situate in vecinatatea hotelului Aqua Bay aproape de Aquapark pe un deal Pentru a ajunge la cazare turistii trebuie sa urce dealulLocalizare CHRISTINA STUDIOSSituat in Tsilivi pe un deal la 750 m de plaj . . .

AKTYPIS STUDIO LAGANAS

Zakynthos, Grecia

Descriere AKTIPIS STUDIOSLocalizate foarte aproape de centrul statiunii la 50 m de plaja Laganas estealegerea ideala pentru cupluri si tineri dornici sa fie aproape de baruri side plaja Localizare AKTIPIS STUDIOSSituat in centrul statiunii la 50 m de . . .

GARDEN PALACE (Laganas)

Zakynthos, Grecia

Descriere HOTEL GARDEN PALACEHotel primitor construit in stil Ionian situat aproape de plaja din Laganas este o alegere ideala atat pnetru cupluri cat si pentru familiile cu copiiLocalizare HOTEL GARDEN PALACEHotelul este situat intro zona linistita . . .